Strohplatz

🌓

Geweldloze communicatie coach


Wil je begeleiding op basis van Geweldloze Communicatie over die lastige situatie op werk of privé?
Of wil je individueel, als stel, of als gezin een introductie in Geweldloze Communicatie, toegespitst op jullie situatie?

Wat is het doel van coaching met Geweldloze Communicatie?

De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen. Door coaching op basis van Geweldloze Communicatie krijg je glasheldere handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Ik baseer me ook op basisprincipes uit focusing (Eugene Gendlin), en als kernovertuigingen in de weg zitten én je er aan toe bent dan kunnen we die aanvliegen met het werk van Sarah Peyton. Liefdesrelaties kunnen we ook bekijken vanuit EFT. We gaan hoe dan ook een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch, en we starten zonder strikt vastgesteld programma. Gaandeweg geef ik oefeningen en invalshoeken. Ik weet niets beter, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje mee.


Je coaching was echt weer fijn. Nu ik erover nadenk; sinds de vorige sessie hebben we helemaal geen ruzie meer gemaakt.

Anneke

In onze gesprekken kan jij of kunnen jullie ervaren:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Je was in verbinding met deelnemers en dat vind ik inspirerend. Kleine groep met met rust, ruimte en de vrijheid om aan te geven wat je nodig hebt. Niets te melden, er was genoeg stof en genoeg oefening. Ik stel feedback van jou Niels erg op prijs.

Bart (lees meer feedback)

Interesse?

Hieronder kun je een korte gratis kennismaking (via Zoom of telefonisch) inplannen. Onze ontmoetingen daarna vinden plaats online (via Zoom), óf alleen via email (héél uitzonderlijk maar kan wel), enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg, of bij jou op werk/thuis als dit maximaal een uur rijden vanuit Breda is. Bij zonnig weer kan buiten ook: in bos Surae tussen Breda en Tilburg, óf boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda.
Een afspraak rekenen we per volledig half uur af, duurt meestal maximaal anderhalf uur, en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 80 euro per uur (incl. BTW) exclusief reiskosten.