Strohplatz

🌓

Geweldloze communicatie coach


Coaching met geweldloze communicatie (ofwel geweldloos communiceren) geeft glasheldere concrete handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Wil je persoonlijke begeleiding over die lastige situatie op werk of privé, of zijn er uitdagingen in het dagelijks leven en wil je coaching met een geweldloze visie? Of wil je "gewoon" even gehoord worden?

Hoe werkt het?

Ik neem de verbindende communicatie visie mee die Marshall Rosenberg heeft ontwikkeld, en baseer me ook op basisprincipes uit focusing van Eugene Gendlin. Mochten kernovertuigingen jou in de weg zitten én je er aan toe zijn, dan kunnen we die ook verzachten op basis van werk van Sarah Peyton. We nemen in ieder geval samen de tijd voor verbindende coaching. We gaan een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch, en we starten zonder strikt vastgesteld programma. Gaandeweg geef ik oefeningen en invalshoeken die van meerwaarde kunnen zijn. De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen. Ik weet niets beter dan jij, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje naast je mee.

In ons gesprek kun je ervaren:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik voelde me ontspannen en verbonden met het proces. Wat er gebeurde kreeg van Niels een plaats. Ik ben positief over de opgedane inzichten en technieken en overweeg een verdiepingscursus.

Carlo

(lees meer feedback)

Interesse?

Hieronder kun je een korte gratis kennismaking (via Zoom of telefonisch) inplannen. Onze ontmoetingen daarna vinden plaats online (via Zoom), óf alleen via email (mocht jij dat willen), óf enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg. Bij zonnig weer kan buiten ook: in bos Surae tussen Breda en Tilburg, óf boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda.
Een afspraak rekenen we per volledig half uur af, en duurt meestal maximaal anderhalf uur, en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 80 euro per uur (incl. BTW).