Strohplatz

🌓

Geweldloze Communicatie coach


Coach Geweldloze communicatie

Wil je coaching of begeleiding op basis van Geweldloze Communicatie over die lastige situatie op werk of privé?
Of wil je individueel, als stel, of als gezin een introductie in Geweldloze Communicatie, toegespitst op jullie situatie?

Wat is het doel van coaching met Geweldloze Communicatie?

De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid één of meerdere situaties te bekijken. Door coaching op basis van Geweldloze Communicatie krijg je glasheldere en geweldloze handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf én anderen. Je krijgt nuchtere geweldloze empathie voor wat er is, en toegespitste inzichten en werkbare oefeningen om dit zelf ook te kunnen zien. We gaan hoe dan ook een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch, en we starten zonder strikt vastgesteld programma. Ik weet niets beter, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje mee.

Als het nodig is, en als de tijd er rijp voor is, alleen dan, kunnen we ook de diepte in gaan over kernovertuigingen en contracten (via Geweldloze Communicatie en inzichten vanuit Sarah Peyton). Ik baseer me ook op basisprincipes uit focusing (Eugene Gendlin), en kennis over patronen (h)erkennen haal ik uit EFT (Emotionally Focused Therapy).


Fijn om jouw rust en openheid te ervaren bij het nagaan van wat er bij me speelt.

(anoniem)

In onze gesprekken kun je ervaren:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Het was gemoedelijk, fijne sfeer en veel persoonlijke aandacht.

Bas (lees meer feedback)

Interesse?

Onze ontmoetingen vinden plaats online via Zoom, of enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg, of bij zonnig weer in het bos bij Beum in Dorst (tussen Breda en Tilburg), of boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda. Een afspraak duurt twee uur (korter is nog nooit gebeurd in ieder geval), en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 100 euro per uur (incl. BTW), excl. reiskosten.

Hieronder kun je een gratis telefonische kennismaking inplannen. Als je nú metéén een coachsessie wil inplannen, klik dan hierboven op de blauwe knop "Coaching zo snel mogelijk".