Strohplatz

🌓

Coach Geweldloze communicatie


Wil je coaching of begeleiding op basis van Geweldloze Communicatie over die lastige situatie op werk of privé?
Of wil je individueel, als stel, of als gezin een introductie in Geweldloze Communicatie, toegespitst op jullie situatie?

Wat is het doel van coaching met Geweldloze Communicatie?

De intentie is om in alle rust en samen vanuit nieuwsgierigheid verder te komen. Door coaching op basis van Geweldloze Communicatie krijg je glasheldere handvaten om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Ik baseer me ook op basisprincipes uit focusing (Eugene Gendlin), en als kernovertuigingen in de weg zitten én je er aan toe bent dan kunnen we die aanvliegen met het werk van Sarah Peyton. Liefdesrelaties kunnen we ook bekijken vanuit EFT. We gaan hoe dan ook een open gesprek in over wat er speelt, dynamisch, en we starten zonder strikt vastgesteld programma. Gaandeweg geef ik oefeningen en invalshoeken. Ik weet niets beter, ik loop in gelijkwaardigheid een stukje mee.


Fijn om jouw rust en openheid te ervaren bij het nagaan van wat er bij me speelt.

(anoniem)

In onze gesprekken kun je ervaren:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik heb me veilig en fijn gevoeld tijdens deze training. De trainer heeft daar aan bijgedragen doordat hij expliciet uitsprak dat ieder voor zichzelf mocht zorgen en altijd zijn behoefte mocht uiten.

Judith (lees meer feedback)

Interesse?

Hieronder kun je een korte gratis kennismaking (via Zoom of telefonisch) inplannen. Onze ontmoetingen daarna vinden plaats online (via Zoom), of enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg, of bij zonnig weer in het bos bij Beum in Dorst (tussen Breda en Tilburg), of boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda.
Een afspraak duurt meestal twee uur, en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 80 euro per uur (incl. BTW).