Strohplatz

🌓

Online Geweldloze Communicatie Festival


Online Geweldloze Communicatie Festival

Welkom bij het 6e Nederlandstalige Online Geweldloze Communicatie Festival 23-26 januari 2025 én 3 maanden naderhand waarin je alles kunt terugkijken. Geniet van zeer gevarieerde interactieve live trainingen rondom Geweldloze Communicatie -ofwel: verbindende communicatie- door trainers uit België en Nederland.

De vorige 5e editie bestond uit zo veel mogelijk uiteenlopende onderwerpen (net als de 1e 2e 3e en 4e) bijvoorbeeld over zelfempathie, opvoeden, verdriet, kunst, sociocratie, heftige emoties en méér. Oefen met eigen voorbeelden en stel je vragen live aan de trainers. Geniet van 12 trainingen voor de prijs van één.

Oefen iedere training in kleine groepjes.
Leer van tenminste 12 ervaren trainers.
Geniet 3 maanden van alle opnamen en handouts.
Raak geinspireerd door de diversiteit aan onderwerpen.
Verbind met jezelf, anderen en de wereld.

Ik vond het festival echt geweldig. Het programma verder was goed samengesteld, mooi afwisselend. Qua organisatie, goed geregeld! Goed team had je, mooi hoe alles meestal gewoon liep en er anders snel een oplossing was.
geanonimiseerd

Trainers

Hieronder staan de trainers die je bij het vorige Geweldloze Communciatie festival ontmoette. Je kunt deze verbindende communicatie trainers meemaken tijdens het festival én 3 maanden. Klik op een foto voor meer informatie. Koop hier jouw kaartje

Je bent ingelogd. Als hier een cirkel oplicht, dan is er een sessie bezig en kun je op de cirkel klikken om mee te doen.

Ontmoeten

Empathie Café
Afspreekplek

Berichten

Jaartraining

Programma

Dit is het voorlopige programma van het Online Geweldloze Communicatie festival; er kunnen nog trainers bijkomen. Klik op de titel of foto voor een samenvatting en bibliografie.
Hieronder staat het programma. Als je aan een sessie mee wil doen: kijk helemaal bovenin op deze pagina.

Kaartje

Je kaartje is voor het hele festival dus voor alle trainingen. Na betalen ontvang je onmiddelijk de email met inloglink die toegang geeft tot 3 maanden na het festival (want zo lang kun je alle sessies en handouts bekijken).

Bekijk s.v.p. meteen jouw SPAM folder als je de email met inloglink niet acuut ziet. Als je de email met inloglink kwijt bent, mail ons niet en klik wel helemaal bovenin op de blauwe knop Inloglink.

Kies een zakelijk tarief als je de automatische factuur wilt ontvangen. Welk type kaartje koop jij?