Strohplatz

🌓

Geweldloze communicatie platen


Geweldloze communicatie platen

Train je in geweldloze communicatie óf heb je een oefengroep met geweldloos communiceren (ofwel: geweldloos communiceren)? Dan is deze set van meer dan 40 geweldloze communicatie platen misschien wel voor jou. Zorg dat je alle uithoeken van geweldloze communicatie verkent met 10 digitale sets van vloerplaten met meer dan 25 leervormen en oefenvormen, meer dan 50 losse orginele afbeeldingen, de handleiding van meer dan 20 pagina`s, en alle 10 de orginele Word bestanden zodat je kunt knippen en plakkken zoveel je wil. Je kunt alles combineren, en eventueel mengen met wat je al hebt aan eigen trainingsmateriaal. Zorg dat cursisten (en misschien jij zelf ook) onbewuste blinde vlekken leren.

Let op: de GC-platen zijn absoluut geen vervanging voor een introductie geweldloos communiceren. Dus ben je op zoek naar een introductie, dan heb je echt niets aan deze set omdat de concepten -en met name: alle achterliggende valkuilen en nuances- helemaal niet besproken worden. De GC-platen set is geen cursus, maar cursusmateriaal.

Wat zit er in het digitale pakket van GC-platen?

Also in English Je krijgt alle orginele afbeeldingen en een uitgebreide handleiding met alle leer- en oefenvormen inclusief appendixen. De uitprintbare vloerplaten zijn onder andere:

Dankzij jouw GC-platen heb ik enkele vormen van luistervalkuilen geleerd die me eerder nog niet duidelijk waren.

geanonimiseerd

Geweldloze Communicatie Platen

De meeste GC platen in beeld.

De GC-platen zijn niet een "alles of niets" oplossing. Ze zijn prima te combineren met bestaand materiaal. Bovendien zijn deze GC-platen in ontwikkeling; je bent van harte uitnodiging om (na het lezen van de handleiding) feedback te geven en om nieuwe leer- of oefenvormen of nieuwe ideeën voor icoontjes te delen.


Door de indeling van Max Neef kon ik me makkelijker verbinden met mede-cursisten, omdat ik in dezelfde "hoek" van behoeften iets zocht als iemand anders. Hierdoor ben ik anders gaan kijken naar wat ander mensen zeggen.

geanonimiseerd


Het presenteren van allerlei plaatjes ter visualisatie draagt erg goed bij aan de totale begripsvorming.

geanonimiseerd

Interesse?

Deze GC-platen gaan op basis van donatie, en voor jou persoonlijk bedoeld (niet voor mede-trainers of collega's of andere oefengroepen dus). Ik nodig je uit om na een jaar weer eens te kijken of je nog steeds de GC-platen gebruikt of in je cursusmateriaal nuttig ingezet hebt, zoja dan ben je van harte welkom een donatie te doen. Jouw financiële investering wordt gebruikt om tijd te kunnen blijven besteden aan nieuwe werkvormen en nieuwe icoontjes toevoegen en het corrigeren en vertalen van de teksten. Dankjewel!

Op welke (maan)dag wil je het digitale pakket in je email ontvangen?