Strohplatz

🌓

Verbindende Communicatie Introductie


Ben je nieuwsgierig naar wat de verbindende communicatie (of: geweldloze communicatie) training jou kan bieden? Wil je je kunnen verwoorden en situaties bekijken met minder kans op misverstanden en conflict, en met meer kans op verbinding rust en helderheid? Dan ben je van harte welkom bij onze geweldloos communiceren training in Utrecht, Dordrecht, Breda / Tilburg, Eindhoven, of online (waar en wanneer jij wil). De klassikale en online versies van onze introductie verbindende communicatie training bevatten dezelfde stof en geven een zéér brede en volledige basis van geweldloze communicatie.

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Je leert een brede basis van geweldloos communiceren met als doel: Reserveer een cursusplek

De introduktiedagen van de cursus verbindende communicatie waren heel intensief. Via o.a. grote vloerplaten werd uitgelegd en geoefend om in stappen te denken en te verbinden. Niels, is steeds geinteresseerd in alle vragen en gaat overal op in. Hijzelf komt steeds met duidelijke voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Heel scherp! (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Nuttig om stil te staan bij hoe ik dingen doe en hoe ik over dingen denk. Tevreden met het materiaal en de training, het oefenen. Zeer comfortabel en veilig! (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Wanneer waar en hoe laat?

Onze introductie verbindende communicatie trainingen:

Eindhoven op twee zaterdagen: 2+9 juli, 1+8 okt, 21+28 jan.
Utrecht op twee zaterdagen: 16+23 juli, 15+22 okt., 7+14 jan..
Dordrecht op twee zaterdagen: 21+28 mei, 17+24 sept., 10+17 dec..
Breda / Tilburg op twee zondagen: 11+18 sept., 11+18 dec. 19+26 febr.
Online-individueel: waar en wanneer je wil met afsluitende oefensessie maandagavond: 20 juni, 18 juli, 29 aug, 26 sept., 24 okt., 21 nov. 19 dec., 23 jan., 27 febr..

Locatie Utrecht: hier parkeren, dan lopen naar locatie (links achter het gebouw de trap omhoog).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301B, Eindhoven; ingang links van `t gebouw, gratis parkeren.
Locatie Dordrecht is te Kasperpad 150, Dordrecht; u kúnt hier gratis parkeren en dan 10 min. lopen.
Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, ingang & parkeren links naast `t linker gebouw.
Locatie online-individueel: deze online Geweldloze Communicatie training is te volgen wanneer en waar je wilt, met afsluitende online groepssessie.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00 overdag bij de 2-dagen training op locatie, en bij de online training begint de afsluitende sessie om 19:30. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijgt u een map met de syllabus, bij combinatielessen online+locatie sturen we de syllabus op, en bij 100% online curussen kunt u de PDF downloaden op de startpagina. In het lesmateriaal zit het feedbackformulier. Bij trainingen op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies en reserveer hieronder door online te betalen. Als particulier is zélf te kizen uit twee tarieven naar inkomen: minimaal/modaal of bovenmodaal.
De introductie Geweldloze Communicatie training (gecertificeerde trainer) op weekenddagen kost particulier 208/249 euro, zakelijk ZZP-korting 312 euro, zakelijk werknemer 416 euro (incl.).
De online-individueel training (met afsluitende online-groepssessie op maandagavond) is 30% goedkoper: particulier 145/174 euro, zakelijk ZZP-korting 218 euro, zakelijk werknemer 291 euro (incl.).
U bent van harte welkom!