Strohplatz

🌓

Verbindend trainen en coachen


Groepen trainen en coachen met geweldloze communicatie


Geef je als trainer of coach groepstrainingen en wil je meer verbindend communiceren met deelnemers? Hoe zorg je dat iedereen zich gehoord voelt, en dat er tegelijkertijd voortgang is met de lesstof? Hoe hou je de balans tussen deelnemers respectvol behandelen, en tegelijkertijd iemand niet de training laten "overnemen"? Of wil je vanuit verbindende communicatie leren omgaan met situaties waarin een cursist veel weerstand biedt, zich niet helemaal in de groep thuisvoelt of juist heel veel aan het woord is of steeds in herhaling valt?

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Eigen casussen en leervragen staan centraal. Leerdoelen van deze dag zijn onder andere:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


De training heeft me mooie inzichten gebracht. Communiceren kan ook anders: in verbinding. Niels stond open voor alle vragen. Ik voelde me begrepen, betrokken, op mijn gemak. Daar kan je alleen maar blij van worden. Er was samenhorigheid. Niels gaf aandacht aan iedereen.

Anita (lees meer feedback)

Interesse

Deze zakelijke themadag verbindende communicatie wordt momenteel alleen op verzoek incompany gegeven. Neem onderin contact op als u interesse heeft.


Tevreden: ingaan op inbreng van cursisten, anekdotes geven, practise what you preach. Verbonden wel, genoeg veiligheid door expliciet benoemen aan het begin en de (scary) honesty die je tijdens de training in praktijk brengt. Hierdoor mag jij zijn wie jij bent in de training, en ik ook.

Remco (lees meer feedback)