Strohplatz

🌓

Jaaropleiding Geweldloze Communicatie


Heb je een introductie verbindende communicatie training gevolgd en wil je dit verder in je leven integreren? Dan ben je welkom bij onze online Geweldloze Communicatie jaaropleiding. Deze opleiding geweldloze communicatie geeft je heel erg veel kansen om je geweldloze communicatie veel verder eigen te maken. Je krijgt een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken en om keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding. De trainingsdagen blijven fris en vernieuwend qua verhalen, omdat je steeds met andere medecursisten zit: sommige mensen volgen een enkele themadag en anderen hebben een ander startmoment.

Wat is het doel van deze Geweldloze Communicatie training?

Deze jaaropleiding geweldloze communicatie bestaat uit alle 10 de themadagen samen, waarvan er 8 online en twee in Breda én online zijn. Je leert onder andere de basis van: Reserveer een cursusplek

Hij bewaakt goed ieders veiligheid. Vond het eng in het begin, ben dit niet gewend, maar trainer maakt het je wel comfortabel.

Marc (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik ben erg tevreden. Niels Luisterde en speelde, wat mij betreft, goed in op de vragen van deelnemers, liep regelmatig rond om te kijken hoe de oefeningen gingen en deed ook zelf mee.

(lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Klik op de locatienaam voor meer details zoals adres tijdstip lunch en syllabus.

Alle themadagen zijn online te volgen, en alle schuin gedrukte dagen kun in Breda/Tilburg én online volgen.

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door online te betalen.
De twee particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk; kies zakelijke tarieven voor een factuur.
De jaaropleiding (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier 728/874 euro, zakelijk ZZP-korting 1092, zakelijk werknemer 1602 euro.
Je bent van harte welkom!