Strohplatz

🌓

Jaaropleiding Geweldloze Communicatie


Heb je een introductie verbindende communicatie training gevolgd en wil je dit verder in je leven integreren? Dan ben je welkom bij onze geweldloze communicatie jaaropleiding waar we in 10 weekenddagen in 10 maanden verder oefenen en leren. Deze opleiding verbindende communicatie geeft je heel erg veel kansen om je geweldloze communicatie veel verder eigen te maken. Je krijgt een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken en om keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding.

Reserveer een cursusplek

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Je leert in deze jaaropleiding geweldloze communicatie op verzoek álles wat je wil leren over geweldloze communicatie, en als leidraad onder andere de basis van:

Het was een heel prettige dag. Mogelijk de combinatie van personen, en de wisselwerking met Niels die óók persoonlijke dingen deelde. Dat is juist sterk.

Saskia

(lees meer feedback)

De jaaropleiding geweldloze communicatie is te volgen nadat je (bij ons of elders) éérst de introductie geweldloze communicatie hebt gevolgd. De jaaropleiding bestaat uit alle 10 de themadagen samen. Je krijgt hiermee gegarandeerd een enórme overvloed aan informatie en oefenstof over geweldloos communiceren, want je maakt de dagen zelf mee én je krijgt bij iedere dag een syllabus waar alles ook nog eens in is uitgeschreven. Deze verbindend communiceren jaaropleiding is uniek in de Benelux, omdat je gegarandeerd iedere trainingsdag met een andere medecursisten bent: je kunt iedere maand beginnen (iedereen heeft een ander startpunt) én themadagen worden ook los bijgewoond. Dat betekent dat je soms mensen van een vorige keer herkent, en fris leert van mensen die je nog niet kent. Dit is echt een meerwaarde van deze opzet.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Het was duidelijk en goed te volgen. De afwisseling van enerzijds theorie en anderzijds praktijk maakten dat je de kans kreeg om het te begrijpen en te ervaren. De voorbeelden maakten het ook duidelijker. Ik voelde me erg comfortabel. Niels zorgt voor een veilige en aangename sfeer, waardoor je je goed kunt voelen en optimaal kunt leren.

(lees meer feedback)

Wanneer waar en hoe laat?

Vanaf december alleen online:Locatie Breda / Tilburg en online is dus zowel klassikaal én óók online, tegelijkertijd dus. Je kunt altijd meedoen: in Breda/Tilburg of online vanuit thuis (of waar je ook bent). Het adres is Seterseweg 7, Oosterhout (ingang en parkeren línks naast het linker gebouw) óf bij jou thuis.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00. Je bent uitgenodigd om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijg je een map met de syllabus, bij online-groeplessen sturen we de syllabus op, en bij online-individueel cursussen kan je zelf de PDF downloaden op de startpagina van de cursus. In het lesmateriaal zit het feedbackformulier. Bij trainingen op locatie kun je genieten van onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door meteen online te betalen. Als je particulier betaalt, kun je zélf kiezen uit twee tarieven afhankelijk van jouw inkomen: minimaal/modaal of bovenmodaal.
De jaaropleiding (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier 689/827 euro, zakelijk ZZP-korting 1034, zakelijk werknemer 1379 euro.
Je bent van harte welkom!