Strohplatz

🌓

Verbindende communicatie jaaropleiding


Jaaropleiding Geweldloze Communicatie

Heb je een introductie verbindende communicatie training gevolgd en wil je dit verder in je leven integreren? Dan ben je welkom bij onze online Geweldloze Communicatie jaaropleiding. Deze opleiding geweldloze communicatie geeft je heel erg veel kansen om je geweldloze communicatie veel verder eigen te maken. Je krijgt een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken en om keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding. De trainingsdagen blijven fris en vernieuwend qua verhalen, omdat je steeds met andere medecursisten zit: sommige mensen volgen een enkele themadag en anderen hebben een ander startmoment.


Ontzettend waardevol om iedere maand weer een beetje GC mee te krijgen, en zo laagje voor laagje deze visie te omarmen. Heel rijk en inspirerend!

Lynn

Wat is het doel van deze Geweldloze Communicatie training?

Deze jaaropleiding geweldloze communicatie bestaat uit alle 10 de themadagen samen, waarvan er 8 online en 2 online/Breda zijn. Je leert onder andere de basis van: Reserveer een cursusplek

Graag wil ik je zeggen dat voor mij behoeften aan echtheid en bijdragen zijn vervuld op die dag. Dank je voor je openheid 😊

Saskia (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


De introduktiedagen van de cursus verbindende communicatie waren heel intensief. Via o.a. grote vloerplaten werd uitgelegd en geoefend om in stappen te denken en te verbinden. Niels, is steeds geinteresseerd in alle vragen en gaat overal op in. Hijzelf komt steeds met duidelijke voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Heel scherp!

(lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Klik op de stadsnaam (of op "Online-individueel" of "Online-samen") voor alle details zoals adres, tijdstip, lesvorm, lunch en syllabus.

Alle themadagen zijn online te volgen, en alle schuin gedrukte dagen kun in Breda/Tilburg of online volgen.

Direct reserveren

De twee particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk; kies zakelijke tarieven voor een factuur.
De jaaropleiding (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier €728/874, zakelijk ZZP-korting €1165, zakelijk werknemer/werkgever €1675 (incl.). Je bent van harte welkom!