Strohplatz

🌓

Verbindende communicatie jaaropleiding


Jaaropleiding Geweldloze Communicatie

Heb je een introductie verbindende communicatie training gevolgd en wil je dit verder in je leven integreren? Dan ben je welkom bij onze online Geweldloze Communicatie jaaropleiding. Deze opleiding geweldloze communicatie geeft je heel erg veel kansen om je geweldloze communicatie veel verder eigen te maken. Je krijgt een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken en om keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding.

De trainingsdagen blijven fris en vernieuwend qua verhalen en context, omdat je steeds met andere medecursisten zit: sommige mensen volgen een enkele themadag en andere medecursisten hebben een ander startmoment, of halen een themadag in. Er is dan ook geen expliciete startdatum of einddatum: je kunt iedere maand starten.


Ontzettend waardevol om iedere maand weer een beetje GC mee te krijgen, en zo laagje voor laagje deze visie te omarmen. Heel rijk en inspirerend!

Lynn

Wat is het doel van deze Geweldloze Communicatie training?

Deze jaaropleiding geweldloze communicatie bestaat uit alle 10 de themadagen samen, waarvan er 8 online en 2 online/Breda zijn. Je leert onder andere de basis van: Reserveer een cursusplek

Toen ik daar stond, en ervaarde wat je had uitgelegde, sloeg het in als een bom. Ik heb geen woorden voor hoe waardevol deze ervaring voor mij was.

Gina (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik ben erg tevreden. Niels Luisterde en speelde, wat mij betreft, goed in op de vragen van deelnemers, liep regelmatig rond om te kijken hoe de oefeningen gingen en deed ook zelf mee.

(lees meer feedback)

Waar, wanneer en hoe laat?

Klik op de stadsnaam (of op "Zelfstudie" of "Online") voor alle details zoals adres, tijdstip, lesvorm, lunch en syllabus.

Alle dagen zijn online te volgen, én alle schuin gedrukte dagen óók in Breda / Tilburg.

Direct reserveren

Particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk. Zakelijke tarieven zijn als je onkosten zakelijk opgeeft of als je de kennis zakelijk wilt gebruiken (ZZP coaches / trainers / therapeuten / zorgverleners).
De jaaropleiding (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier €770/924, zakelijk ZZP-korting €1233, zakelijk werknemer/werkgever €1772 (incl.). Je bent van harte welkom.

Particulier
modaal
inkomen
Particulier
lager
inkomen
Zakelijk
ZZP
korting
Zakelijk
Werknemer
Werkgever