Strohplatz

🌓

Jaartraining Geweldloze Communicatie


Heb je een introductie verbindende communicatie training gevolgd en wil je dit verder in je leven integreren? Dan ben je welkom bij het verbindende communicatie integratiejaar / de geweldloze communicatie jaartraining waar we in 10 weekenddagen in 10 maanden verder oefenen en leren. Deze jaartraining verbindende communicatie geeft je heel erg veel kansen om je geweldloze communicatie veel verder eigen te maken. Tijdens een jaartraining krijg je een heleboel verschillende manieren, concepten en invalshoeken om de wereld anders te bekijken en om keuzes te maken voor lange termijn eerlijkheid en verbinding.

Reserveer een cursusplek

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Je leert in deze jaartraining geweldloze communicatie op verzoek álles wat je wil leren over geweldloze communicatie, en als leidraad onder andere de basis van:

Ik voelde me zeer comfortabel en verbonden tijdens de training. De openheid, plezier en rust die Niels uitstraalt, maar ook de flexibiliteit om de lesstof aan te passen aan de behoeften van de groep, dragen zeker bij aan mijn gevoel van verbondenheid en ervaar ik als erg waardevol. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

De jaartraining geweldloze communicatie is te volgen nadat je (bij ons of elders) een introductie geweldloze communicatie hebt gevolgd. De jaartraining bestaat uit alle 10 de themadagen samen. Je krijgt hiermee gegarandeerd een enórme overvloed aan informatie en oefenstof over geweldloos communiceren, want je maakt de dagen zelf mee én je krijgt bij iedere dag een syllabus waar alles ook nog eens in is uitgeschreven. Deze verbindend communiceren jaartraining is uniek in de Benelux, omdat je gegarandeerd iedere trainingsdag met een andere medecursisten bent: je kunt iedere maand beginnen (iedereen heeft een ander startpunt) én themadagen worden ook los bijgewoond. Dat betekent dat je soms mensen van een vorige keer herkent, en fris leert van mensen die je nog niet kent. Dit is echt een meerwaarde van deze opzet.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Niels weet in de ongedwongen setting/omgeving een hele comfortabele sfeer te creeeren, waardoor elke deelnemer een actieve bijdrage kon leveren aan de trainingsdagen. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Wanneer waar en hoe laat?

Locatie Breda / Tilburg en online is dus zowel klassikaal én óók online, tegelijkertijd dus. Je kunt altijd meedoen: in Breda/Tilburg of online vanuit thuis (of waar je ook bent). Het adres is Seterseweg 7, Oosterhout (ingang en parkeren línks naast het linker gebouw) óf bij jou thuis.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijgt u een map met de syllabus, bij combinatielessen online+locatie sturen we de syllabus op, en bij 100% online curussen kunt u de PDF downloaden op de startpagina. In het lesmateriaal zit het feedbackformulier. Bij trainingen op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies en reserveer hieronder door online te betalen. Als particulier is zélf te kizen uit twee tarieven naar inkomen: minimaal/modaal of bovenmodaal.
De jaartraining (10 dagen, gecertificeerde trainer) kost particulier 805/967 euro, zakelijk ZZP-korting 1208, zakelijk werknemer 1611 euro.
U bent van harte welkom!