Strohplatz

🌓

Mediation met Geweldloze Communicatie


Geweldloos communiceren (ofwel verbindende communicatie) biedt voor iedere relatie concrete handvaten om weer in verbinding en tot langdure verbindingen te komen. In iedere relatie - collega's partners buren families vrienden- ontstaat soms een situatie waar niemand blij van wordt. Hoe kom je daar uit, en ga je respectvol en toch daadkrachtig om met boosheid, onbegrip of meningsverschillen? Veel stellen / partners komen langs voor relatiecoaching, maar ook buren, kind en ouder, en bedrijfsleiders en werknemers bij problematiek op de werkvloer.
Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel Geweldloze Communicatie- nemen we samen de tijd voor verbindende mediation, en ik neem ook kernbegrippen uit Focussing mee. Met Geweldloze Communicatie bekijken we het geheel eens van héle andere kant en komen we samen tot de kern. Ik sta garant voor enorme veiligheid, met nuchtere en inlevende blik.


Het is onbeschrijfelijk. Na jouw wandelmediation belanden we niet meer in discussie als we verschillend over iets denken. Het lijkt wel alsof ze nu meer begrip heeft. Ongelofelijk hoeveel impact jouw sessie heeft.

Marieke

Wat is het doel van relatie-coaching of mediation op basis van Geweldloze Communicatie?

Het doel van de gesprekken is herstel, toegespitst op de relatie. In openheid gaan we naar de kern van het probleem, en komen we er met werkbare oplossingen uit. Geweldloze communicatie biedt genoeg handvatten om gedoe of conflicten om te buigen naar wederzijds begrip. Na één keer gesprek is er veelal een nieuwe helderheid die er eerder nog niet was. Tijdens de relatiecoaching of mediation sessie gebaseerd op Geweldloze Communicatie kun je zelf ervaren:


Hoe bijzonder dat je zo luchtig én vrijwel ongemerkt ons naar wederzijds begrip brengt.

(anoniem)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Groot inlevingsvermogen, empathisch en uitnodigend. Omzetten naar praktische en leerzame activiteiten door midden van spel en oefeningen en gesprekken.

anoniem (lees meer feedback)

Interesse?

Hieronder kun je een korte gratis kennismaking (via Zoom of telefonisch) inplannen. Onze ontmoetingen daarna vinden plaats online (via Zoom), óf alleen via email (mocht jij dat willen), óf enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg. Bij zonnig weer kan buiten ook: in bos Surae tussen Breda en Tilburg, óf boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda.
Een afspraak rekenen we per volledig half uur af, en duurt meestal maximaal anderhalf uur, en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 80 euro per uur (incl. BTW).