Strohplatz

🌓

Geweldloze communicatie, bemiddeling en mediation


Mediation met Geweldloze Communicatie

Mediation en Geweldloze Communicatie (ofwel verbindende communicatie) is een unieke aanpak om uit een situatie te komen waar niemand blij van wordt. Hoe kom je uit zo'n situatie tussen collega's, kind en ouder, partners, buren, families of vrienden? En, hoe ga je verbindend én oprecht om met boosheid onbegrip of meningsverschillen?
Gestoeld op verbindende communicatie- ofwel Geweldloze Communicatie- nemen we de tijd voor verbindende mediation (of: "bemiddeling"), en bekijken de situatie vanuit een ander perspectief. We komen tot de kern van de zaak, en sluiten af met helderheid die er eerder nog niet was. Ik sta garant voor enorme veiligheid, met nuchtere en onopmerkelijk zeer inlevende blik.


Het is onbeschrijfelijk. Na jouw wandelmediation belanden we niet meer in discussie als we verschillend over iets denken. Het lijkt wel alsof ze nu meer begrip heeft. Ongelofelijk hoeveel impact jouw sessie heeft.

Marieke

Wat is het doel van mediation op basis van Geweldloze Communicatie?

Het doel van de gesprekken is herstel. In openheid gaan we naar de kern van het probleem, en komen we er met werkbare oplossingen uit. Geweldloze communicatie biedt genoeg handvatten om gedoe of conflicten om te buigen naar wederzijds begrip. Tijdens een mediation/bemiddeling sessie gebaseerd op Geweldloze Communicatie kun je zelf ervaren:


Hoe bijzonder dat je zo luchtig én vrijwel ongemerkt ons naar wederzijds begrip brengt.

(anoniem)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Trainer zeer betrokken, rustig en waardevol. Ik was zeer onzeker, maar voelde me veilig genoeg om te delen.

Him (lees meer feedback)

Interesse?

Onze ontmoetingen vinden plaats online via Zoom, of enkele minuten lopen vanaf treinstation Tilburg, of bij zonnig weer in het bos bij Beum in Dorst (tussen Breda en Tilburg), of boven de parkeerplaatsen te Nonnenveld in hartje Breda. Een afspraak duurt meestal twee uur, en de prepaid kosten zijn particulier 50 euro per uur (incl. BTW) en zakelijk 100 euro per uur (incl. BTW), excl. reiskosten.

Hieronder kun je een gratis telefonische kennismaking inplannen.