Strohplatz

šŸŒ“

Verbindende communicatie voor professionals


Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training

Also in English
Wil je een introductie verbindende communicatie training voor professionals volgen om dit in te zetten bij gesprekken met klanten, werkgevers en collega's? Wil je feedback kunnen geven zonder dat dit als kritiek wordt opgevat? Of wil je kortere besluitvorming? Of communiceren op een manier zodat er meer onderling begrip ontstaat?

Wij geven aan teams ook incompany trainingen.

Wat is het doel van deze introductie verbindende communicatie training?

Doelstellingen van onze introductie verbindende communicatie training zijn:

Reserveer een cursusplek

De training was nuttig omdat ik op deze manier achter het ~waarom~ kom. Ik ben heel tevreden. Ik voelde mij comfortabel en verbonden. De sfeer was dusdanig dat mensen diepe gevoelens durfden te delen.

Annemieke (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik heb me verbonden gevoeld en over het algemeen was wat er gezegd werd door zowel trainer als deelnemers zeer prettig om te ervaren omdat het allemaal in soepelheid verliep, gezamelijk overleg en delen. Iedereen kon daarin mee omdat de sfeer daarvoor zeer goed was.

Wim (lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Klik op de stadsnaam (of op "Online-individueel" of "Online-samen") voor alle details zoals adres, tijdstip, lesvorm, lunch en syllabus.

Eindhoven (2 zaterdagen): 20 jan. en 3 febr., 6 en 13 juli, 28 sept. en 5 okt.,

Breda / Tilburg (2 zaterdagen): 6 en 13 april, 2 en 9 november

Online-individueel (waar en wanneer jij wil, online sluiting maandagavond) 6 november, 19 februari, 13 mei, 29 juli, 21 oktober, 9 december

Online-samen (3 maandagavonden): 4 11 18 december, 8 15 29 januari, 4 11 18 maart, 8 15 22 juli, 2 9 16 september 4 18 25 november

Direct reserveren

Op locatie kost met ZZP-korting €300, en als werknemer/werkgever €432 (incl.).
Online kost met ZZP-korting €198, en als werknemer/werkgever €285 (incl.).
Hieronder kies je de startdag van jouw training. Je bent van harte welkom!