Strohplatz

🌓

Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training


Also in English
Verbindende communicatie trainingen voor professionals worden steeds vaker ontdekt als waardevolle communicatie training, omdat dit medewerkers dichter bij zichzelf brengt, en hechtere teams tot gevolg heeft. Verbindende communicatie geeft vele "softskills" zoals voor jezelf opkomen op een geweldloze manier, feedback geven zonder dat dit als kritiek wordt opgevat, oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie krijgen.

Onze introductie verbindende communicatie training biedt veel een brede basis met hoge praktische toepasbaarheid. Doelstellingen van onze verbindende communicatie training zijn:

Interesse

Onze zakelijke verbindende communicatie training is een 2-daagse training, die we gemengd met particulieren geven. Wij geven deze training graag gemengd omdat de leerpunten nagenoeg hetzelfde zijn: uiteindelijk zijn we allemaal mensen. Hieronder kunt u meteen reserveren. Wij geven ook incompany trainingen.

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Het was een heel prettige dag. Mogelijk de combinatie van personen, en de wisselwerking met Niels die óók persoonlijke dingen deelde. Dat is juist sterk. (lees meer feedback)

geanonimiseerd

Wanneer waar en hoe laat?

Onze introductie verbindende communicatie trainingen:

Eindhoven op twee zaterdagen: 2+9 juli, 1+8 okt, 21+28 jan.
Utrecht op twee zaterdagen: 16+23 juli, 15+22 okt., 7+14 jan..
Dordrecht op twee zaterdagen: 21+28 mei, 17+24 sept., 10+17 dec..
Breda / Tilburg op twee zondagen: 11+18 sept., 11+18 dec. 19+26 febr.
Online-individueel: waar en wanneer je wil met afsluitende oefensessie maandagavond: 20 juni, 18 juli, 29 aug, 26 sept., 24 okt., 21 nov. 19 dec., 23 jan., 27 febr..

Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, ingang & parkeren links naast `t linker gebouw.
Locatie Utrecht: hier parkeren, dan lopen naar locatie (links achter het gebouw de trap omhoog).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301B, Eindhoven; ingang links van `t gebouw, gratis parkeren.
Locatie Dordrecht is te Kasperpad 150, Dordrecht; u kúnt hier gratis parkeren en dan 10 min. lopen.
Locatie online-individueel: deze online Geweldloze Communicatie training is te volgen wanneer en waar je wilt, met afsluitende online groepssessie.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00 overdag bij de 2-dagen training op locatie, en bij de online training begint de afsluitende sessie om 19:30. De uitnodiging is om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijgt u een map met de syllabus, bij combinatielessen online+locatie sturen we de syllabus op, en bij 100% online curussen kunt u de PDF downloaden op de startpagina. In het lesmateriaal zit het feedbackformulier. Bij trainingen op locatie is er onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies en reserveer hieronder door online te betalen.
De Geweldloze Communicatie introductie (gecertificeerde trainer) op weekenddagen kost met ZZP-korting 312 euro, en als werknemer 416 euro (incl. BTW).
De online-individueel training (met afsluitende online-groepssessie op maandagavond) is 30% goedkoper: ZZP-korting 218 euro, werknemer 291 euro (incl.).
U bent van harte welkom!