Strohplatz

🌓

Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training


Also in English
Wil je een introductie verbindende communicatie training voor professionals volgen voor diverse "softskills" zoals: voor jezelf opkomen op een effectieve manier, feedback geven zonder dat dit als kritiek wordt opgevat, oprecht naar elkaar kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie?

Wij geven aan teams ook incompany trainingen.

Wat is het doel van deze introductie verbindende communicatie?

Doelstellingen van onze introductie verbindende communicatie training zijn in de praktijk brengen van:

Reserveer een cursusplek

Ik ben zeer tevreden. De trainer gaf ruimte voor vragen en was helder in zijn uitleg. k voelde mij comfortabel en verbonden. De trainer luisterde goed naar de vragen en gaf waardevolle feedback.

Heleen (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Since the training on Sunday I have been feeling much happier than I normally am, I know that I want to keep practising this beautiful method.

Emilia (lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Klik op de locatienaam voor meer details zoals adres tijdstip lunch en syllabus.

Online-individuele training: (waar en wanneer jij wil, afsluitsessie maandagavond): 23 jan (vol), 30 jan., 20 maart, 22 mei, 17 juli, 18 sept., 6 nov.

Online-groepstraining (maandagavonden): 13+20+27 febr., 3+10+17 april, 2+9+16 okt., 4+11+18 dec.

Eindhoven (weekend): 7+8 jan., 1+8 juli., 4+11 nov.

Utrecht (zaterdagen): 7+21 okt.

Dordrecht (zaterdagen): 9+23 sept. 2+9 dec.

Breda / Tilburg (zondagen): niet ingepland komende tijd, je bent van harte welkom online of in Eindhoven.

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door online te betalen.

De introductie verbindende communicatie training (gecertificeerde trainer) op locatie kost met ZZP-korting 282 euro, en als werknemer 413 euro (incl. BTW).
De online-individuele en online-groepstraining zijn met 40% korting (gecertificeerde trainer): ZZP-korting 169 euro, werknemer 248 euro (incl.).
Je bent van harte welkom!