Strohplatz

🌓

Effectief communiceren met onze verbindende communicatie training


Also in English
Verbindende communicatie trainingen voor professionals worden steeds vaker ontdekt als waardevolle communicatie training, omdat dit medewerkers dichter bij zichzelf brengt, en hechtere teams tot gevolg heeft. Verbindende communicatie geeft vele "softskills" zoals voor jezelf opkomen op een geweldloze manier, feedback geven zonder dat dit als kritiek wordt opgevat, oprecht naar elkaar te kunnen luisteren, voor jezelf op te kunnen komen op een verbindende manier ("assertiviteit"), en meer zelf-reflectie krijgen.

Onze introductie verbindende communicatie training biedt veel een brede basis met hoge praktische toepasbaarheid. Doelstellingen van onze verbindende communicatie training zijn:

Interesse

Onze zakelijke verbindende communicatie training is een 2-daagse training op locatie, en is ook online te volgen geheel wanneer en waar je wil (online-individueel), óf de verkorte versie in 3 avonden (online-groepstraining). Hieronder kun je meteen reserveren. Wij geven ook incompany trainingen.

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Zeer tevreden: het komt doorleefd over en je spreekt uit eigen ervaring. Ik merkte dat je echt iedereen zag en ruimte had om te luisteren, je maakte zelfs contact met de observator. Het kwam op mij over alsof je de materie beheerst.

anoniem (collega)

(lees meer feedback)

Wanneer waar en hoe laat?

Wij geven een introductie Geweldloze Communicatie training op deze dagen:

Eindhoven op 2 zaterdagen: 1+8 okt, 7+8! jan., 1+8 juli., 4+11 nov.
Utrecht op 2 zaterdagen: 15+22 okt., 7+14 okt.
Dordrecht op 2 zaterdagen: 21+28 mei, 17+24 sept., 10+17 dec., 9+16 sept., 2+9 dec.
Breda / Tilburg op 2 zondagen: 11+18 sept., 11+18 dec.
Online-groepstraining op 3 maandagavonden: 3+10+17 okt., 12+19+26 dec., 6+13+20 febr., 3+10+17 april, 2+9+16 okt., 4+11+18 dec.
Online-individuele training: waar en wanneer jij wil met afsluitsessie maandagavond: 26 sept., 21 nov., 23 jan., 20 maart, 22 mei, 17 juli, 18 sept., 6 nov.

Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, ingang & parkeren links naast `t linker gebouw.
Locatie Utrecht: hier parkeren, dan lopen naar locatie (links achter het gebouw de trap omhoog).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301A, Eindhoven; ingang rechts van `t gebouw, gratis parkeren.
Locatie Dordrecht is te Kasperpad 150, Dordrecht; je kúnt hier gratis parkeren en dan 10 min. lopen.
Locatie online-groepstraining: deze verkorte Geweldloze Communciatie training op 3 maandagavonden is te volgen waar jij wilt, bevat géén videos en is wel 100% live. Je gaat geregeld uiteen in kleine groepjes van 2 a 3 personen.
Locatie online-individuele training: deze volledige online introductie Geweldloze Communicatie training is te volgen wanneer en waar je wilt, met afsluitende online groepssessie op maandagavond. Je krijgt metéén toegang tot onze uitgebreide leeromgeving.

Trainingen overdag zijn tussen 10:00-17:00 en de lunch tussen 13:00-14:00; alle avondtrainingen online starten om 19:30. Je bent uitgenodigd om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijg je -naast onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen- een map met de syllabus; bij online-groepstrainingen sturen we de syllabus op (digitaal of analoog), en bij online-individuele trainingen kan je zelf de PDF downloaden in de leeromgeving..

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door online te betalen.
De introductie Geweldloze Communicatie training (gecertificeerde trainer) op locatie kost met ZZP-korting 282 euro, en als werknemer 413 euro (incl. BTW).
De online-individuele training en online-groepstraining zijn met 40% korting (gecertificeerde trainer): ZZP-korting 169 euro, werknemer 248 euro (incl.).
Je bent van harte welkom!