Strohplatz

🌓

Verbindend communiceren met klanten en patiënten


Verbindende communicatie zorgt bij uitstek dat mensen zich gehoord worden. Werk je in de zorg of dienstverlening en wil je dat klanten en patiënten zich gehoord voelen? Ben je bewust dat dit voor een groot deel uitmaakt hoe effectief de dienst- of hulpverlening is? Wil je zorgen dat iemand zich gehoord voelt én ook kan horen wat jij te vertellen hebt, ook als dit tegenstrijdig lijkt te zijn? En, hoe zorg je ervoor dat je niet "leegloopt"?

Wat is het doel van deze verbindendende communicatie training?

Het doel van deze themadag Verbindend Communiceren met klanten en patiënten is de basisprincipes van Geweldloze Communicatie en empathie toe te passen in jouw dagelijkse werksituaties. Je krijgt handvaten om verbindend te luisteren naar cliënten en patiënten, en om je zodanig uit te drukken dat hetgeen je wil vertellen ook gehoord kán worden, en om je eigen energie niet te verliezen. Het verbindend communiceren draagt bij aan:

Interesse?

Deze training is voor alle dienst- en hulpverleners, zoals artsen en dokters, fysiotherapeuten, paramedische hulp, verpleegkundigen, doktersassistenten, tandartsen, verloskundigen, chirurgen, enzovoort. Deze training is een intensieve themadag die naadloos aansluit op onze 2-daagse vooropleiding Verbindende Communicatie in je werk (of een 2-daagse die je hebt gevolgd bij een andere CNVC-geaccrediteerde train(st)er).

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik ben daar heel tevreden over! Wat ik hiervoor al aangaf: "you walk your talk" en geeft daarmee zelf al het levende voorbeeld van verbindende communicatie! Ik heb je als invoelend ervaren, vooral ook als authentiek en integer door het zichtbaar en hoorbaar zoeken naar de juiste en zorgvuldige formulering.

anoniem (lees meer feedback)

Interesse

Deze zakelijke themadag verbindende communicatie wordt momenteel alleen op verzoek incompany gegeven. Neem onderin contact op als u interesse heeft.