Strohplatz

🌓

Verbindende Communicatie training vervolg


Heb je een introductie Geweldloze Communicatie training gevolgd, en wil je graag verder leren? Of kun je niet kiezen uit al onze themadagen? Dan ben je van harte welkom bij de 2-daagse vervolgtraining. .

Wat is het doel van deze Geweldloze Communicatie training?

Het doel is meer te leren over twee belangrijke Geweldloze Communicatie processen: empathisch luisteren en zelfempathie.

Empathisch luisteren en Geweldloze Communicatie horen bij elkaar, want empathisch luisteren is sleutelbegrip binnen élke verbinding. We oefenen met de "mens" achter de boodschap kunnen zien en inleven in de ander, ook als het gaat om moeilijke berichten of heftige emoties. Ondertussen leer je alle basisbegrippen, en heb je ervaren waarom dit verbindt.

Zelfempathie gaat over innerlijke verbinding ervaren, bij jezelf kunnen blijven, jezelf niet te vergeten of overslaan,en is de basis van omgaan met zelf-kritiek, schuld of schaamte. Zelfcompassie kan van belang zijn tijdens uitdagende situaties met anderen, maar ook als je veel piekert of veel zelfoordelen hebt. Alle interactie begint met zelfverbinding.

Je leert de basis van:

Reserveer een cursusplek

Ik voelde me zeer comfortabel en verbonden, door de open en uitnodigende houding van Niels. Dit was ook het groepsgevoel dat aan het einde zo geuit werd.

Heleen (lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Since the training on Sunday I have been feeling much happier than I normally am, I know that I want to keep practising this beautiful method.

Emilia (lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Klik op de locatienaam (of op "Online ..." als het online is) voor álle details zoals adres, tijdstip, lesvorm, lunch en syllabus.

Dit klassieke vervolg Geweldloze Communicatie is te volgen vanuit Breda / Tilburg én online: 24 sept en 22 okt.

Direct reserveren

Particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk; kies zakelijke tarieven voor een factuur.
Op locatie kost particulier €188/€225, zakelijk ZZP-korting €300, zakelijk werknemer/werkgever €432 (incl).
Voor meerdaagse training kies je hieronder de startdag. Je bent van harte welkom!

Klik hieronder op een datum om metéén te reserveren:

Dit klassieke vervolg Geweldloze Communicatie is te volgen vanuit Breda / Tilburg én online: 24 sept en 22 okt.