Strohplatz

🌓

Vervolg Geweldloze Communicatie training


Heb je een introductie Geweldloze Communicatie training gevolgd, en wil je graag verder leren? Of kun je niet kiezen uit al onze themadagen? Dan ben je van harte welkom bij de 2-daagse vervolgtraining. Eén dag staat empathisch luisteren centraal, en de tweede dag staat zelfempathie centraal.

Empathisch luisteren en geweldloze communicatie horen bij elkaar, want empathisch luisteren is sleutelbegrip binnen élke verbinding. Na een korte herhaling gaan we kijken waarom empathisch luisteren zo belangrijk is: je kunt de "mens" achter de boodschap weer zien. We oefenen met inleven in de ander, ook als het gaat om moeilijke berichten of berichten met heftige emoties. Ondertussen leer je alle basisbegrippen achter empathie, en heb je ervaren waarom dit verbindend werkt.

Zelfempathie is één van de drie processen van Geweldloze Communicatie en gaat over innerlijke verbinding ervaren (zelfcompassie), bij jezelf kunnen blijven, jezelf niet te vergeten of overslaan, omgaan met zelf-kritiek, schuld of schaamte, en meer. Zelfcompassie kan van belang zijn tijdens uitdagende situaties met anderen, maar ook als je veel piekert of veel zelfoordelen hebt. Alle interactie begint met zelfverbinding.

Wat is het doel van deze Geweldloze Communicatie training?

Je leert de basis van:

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik heb je ervaren als deskundig en als professioneel, wat je zelf ook zei "alsof je dit al vaker hebt gedaan en niet als allereerste keer".... Mijn oprechte complimenten Niels!

(lees meer feedback)

Wanneer waar en hoe laat?

9 okt en 20 nov. 24 sept en 22 okt.Locatie Breda / Tilburg en online is dus zowel klassikaal én óók online, tegelijkertijd dus. Je kunt altijd meedoen: in Breda/Tilburg of online vanuit thuis (of waar je ook bent). Het adres is Seterseweg 7, Oosterhout (ingang en parkeren línks naast het linker gebouw) óf bij jou thuis.

Trainingen overdag zijn tussen 10:00-17:00 en de lunch tussen 13:00-14:00. Je bent uitgenodigd om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijg je -naast onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen- een map met de syllabus; bij online-groepstrainingen sturen we de syllabus op (digitaal of analoog).

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door online te betalen. De twee particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk; kies zakelijke tarieven voor een factuur.
Deze 2-daagse (gecertificeerde trainer) op weekenddagen kost particulier 188/225 euro, zakelijk ZZP-korting 282 euro, zakelijk werknemer 413 euro (incl).
Je bent van harte welkom!

Voor welke datum wil je meteen online reserveren?

9 okt en 20 nov. 24 sept en 22 okt.