Strohplatz


Geweldloze communicatie vloerplaten

Geweldloze communicatie vloerplaten

Geweldloze communicatie vloerplaten

Train je in geweldloze communicatie óf heb je een oefengroep met geweldloos communiceren (ofwel: verbindend communiceren)? Dan is deze set van meer dan 40 vloerplaten misschien wel voor jou. Zorg dat je alle uithoeken van geweldloze communicatie verkent met 10 sets van vloerplaten met meer dan 25 leervormen en oefenvormen, meer dan 50 losse afbeeldingen, de handleiding van meer dan 20 pagina`s, en alle 10 de orginele Word bestanden zodat je kunt knippen en plakkken zoveel je wil. Je kunt alles combineren, en eventueel mengen met wat je al hebt aan eigen trainingsmateriaal. Zorg dat cursisten (en misschien jij zelf ook) onbewuste blinde vlekken leren.

Let op: de vloerplaten zijn absoluut geen vervanging voor een introductie geweldloos communiceren. Dus ben je op zoek naar een introductie, dan heb je niets aan deze vloerplaten omdat de concepten -en met name: alle achterliggende valkuilen en nuances- niet besproken worden. De vloerplaten set is geen cursus, maar cursusmateriaal.

Wat zit er in het digitale pakket?

Je krijgt alle orginele afbeeldingen en een uitgebreide handleiding met alle leer- en oefenvormen inclusief appendixen. De uitprintbare vloerplaten zijn onder andere:

Dankzij jouw vloerplaten heb ik enkele vormen van luistervalkuilen geleerd die me eerder nog niet duidelijk waren.

geanonimiseerd

Vloerplaten gevoelens

De meeste vloerplaten van de set achter elkaar gezet.

De vloerplaten zijn niet een "alles of niets" oplossing. Ze zijn prima te combineren met bestaand materiaal. Bovendien zijn deze vloerplaten in ontwikkeling; je bent van harte uitnodiging om na aankoop feedback te geven en om nieuwe leer- of oefenvormen of nieuwe ideeën voor icoontjes te delen.


Door de indeling van Max Neef kon ik me makkelijker verbinden met mede-cursisten, omdat ik in dezelfde "hoek" van behoeften iets zocht als iemand anders. Hierdoor ben ik anders gaan kijken naar wat ander mensen zeggen.

geanonimiseerd

Vloerplaten aanschaffen

Kies hieronder de startdag van je licentie. Je koopt de licentie voor één jaar en is bedoeld voor jou persoonlijk (niet voor mede-trainers dus). Na een jaar wordt uigenodigd om je licentie te verlengen indien je blijft gebruik maken van de vloerplaten. Jouw financiële investering wordt hier gebruikt om tijd te kunnen blijven besteden aan nieuwe werkvormen en nieuwe icoontjes toevoegen.


Delen?
Volgen?