Strohplatz

🌓

Zelfcompassie week met verbindende communicatie


Geweldloze communicatie Zelfcompassie week


Kom je op onze ontmoetingsplek in Duitsland bijkomen, genieten en leren op het gebied van zelfcompassie? In de ochtenden starten we met een korte sessie mindfulness of een begeleide zelfcompassie meditatie van Sarah Peyton, waarna we met Geweldloze Communicatie en IFS kiezen voor blijvende oprechte zelfcompassie. Na de lunch wandelen we 10 a 15 kilometer tussen glooiende heuvels, lichtgroene beboste dalen met beekjes en zuivere lucht die de omgeving van Trier biedt. s'Avonds eten we samen vegetarisch biologisch. De avond is helemaal van jou, dus je kunt nog alleen of samen een wandeling in de natuur rondom het kleinste dorpje van Duitsland kunt maken. Gedurende de dag kun je Linda of Niels aanspreken voor verdiepende vragen.

Wie trainen en coachen er?

Niels Gorisse en Linda Boon

Niels Gorisse en Linda Boon

Linda Boon (psycholoog) is van Bewustmaker en wil graag mensen inspireren voor een bewust, gelukkig en duurzaam leven. Ze is specialist op het gebied van Mindfulness en HSP, en neemt een grote hoeveelheid kennis en kunde mee op het gebied van zelfcompassie.

Niels Gorisse is internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie en geeft behalve vele zakelijke en particuliere trainingen rondom verbindende communicatie, ook 1-op-1 coaching sessies rondom zelfcompassie.

Onze gezamelijke kijk op zelfcompassie bestaat uit de voorliefde voor diepgaande veranderprocessen. Je leert bij ons geen truckjes. We kijken wel de jakhalzen (de zelfkritiek, de "moeten" die we onszelf opleggen, enzovoort) récht in de ogen, waardoor de warmhartige betekenis achter de jakhals naar voren komt. Op deze manier maak je veranderingen die blijven. We combineren onderdelen uit Geweldloze Communicatie, mindfulness, Sarah Peyton's resonant self, IFS (Internal Family Systems) en focussing. Oprechtheid en empathie voert de hoofdtoon in alles wat we doen.

Wat gaan we doen?

In de ochtend kiest Linda als start een mindfulness onderdeel of een begeleide meditatie van Sarah Peyton op het gebied van zelfcompassie. Daarna komen deze onderdelen aan bod in de ochtend:

Waar is deze zelfcompassie week?

Het huis -4 uur rijden vanaf Utrecht en bereikbaar via OV- is nog enorm in verbouwing, vooral de benedenverdieping. Op de eerste verdieping zijn wel alle muren al afgewerkt (met leem) en liggen in totaal 20 fijne dikke matrassen in 4 kamers op jou te wachten. De oude paardenstallen in de schuur is onze gezamelijke ruimte. Er is één douche met warmte van de zon, een composttoilet, beperkte wifi en 4G, en alleen tot 18:00 kun je je smartphone opladen met onze off-grid zonnepanelen. Het is dus een weekje back to basics, terug naar jezelf en terug naar de natuur!

Interesse?

Je krijgt 4 overnachtingen, 4 keer ontbijt en lunch (niet maandag), 4 keer avondeten (niet vrijdag), 4 ochtenden theorie en praktijk, 4 prachtige middagwandelingen, en een vakantie-achtig groepsavontuur dat je bij blijft voor 450 euro particulier (850 euro zakelijk/ZZP).

Meldt je aan voor de nieuwsbrief als je interesse hebt; we zullen het laten weten als dit weer georganiseerd wordt.