Strohplatz

🌓

Verbindende Communicatie Introductie


Ben je nieuwsgierig naar wat de verbindende communicatie (of: geweldloze communicatie) training jou kan bieden? Wil je je kunnen verwoorden en situaties bekijken met minder kans op misverstanden en conflict, en met meer kans op verbinding rust en helderheid? Dan ben je van harte welkom bij onze geweldloos communiceren training in Utrecht, Dordrecht, Breda / Tilburg, Eindhoven, of online (waar en wanneer jij wil). De klassikale en online versies van onze introductie verbindende communicatie training bevatten dezelfde stof en geven een zéér brede en volledige basis van geweldloze communicatie.

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Je leert een brede basis van geweldloos communiceren met als doel: Reserveer een cursusplek

Niels reageerde goed op vragen, ging ook integer om met stiltes en wanneer ik niet verder op iets wilde ingaan. Dat vond ik zeer prettig. Ik voelde me zeer comfortabel, met zowel trainer als medecursisten. Daardoor en Niels zijn rotsvaste vertrouwen in geweldloze communicatie maakte het een aangenaam en leerzaam weekend.

Geranne

(lees meer feedback)

Wie is de geweldloze communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Ik voelde me ontspannen en verbonden met het proces. Wat er gebeurde kreeg van Niels een plaats. Ik ben positief over de opgedane inzichten en technieken en overweeg een verdiepingscursus.

Carlo

(lees meer feedback)

Wanneer waar en hoe laat?

Wij geven een introductie Geweldloze Communicatie training op deze dagen:

Eindhoven op twee zaterdagen: 2+9 juli, 1+8 okt, 21+28 jan.
Utrecht op twee zaterdagen: 16+23 juli, 15+22 okt., 7+14 jan..
Dordrecht op twee zaterdagen: 21+28 mei, 17+24 sept., 10+17 dec..
Breda / Tilburg op twee zondagen: 11+18 sept., 11+18 dec. 19+26 febr.
Online-individueel: waar en wanneer je wil met afsluitende oefensessie maandagavond: 20 juni, 18 juli, 29 aug, 26 sept., 24 okt., 21 nov. 19 dec., 23 jan., 27 febr..

Locatie Utrecht: hier parkeren, dan lopen naar locatie (links achter het gebouw de trap omhoog).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301A, Eindhoven; ingang rechts van `t gebouw, gratis parkeren.
Locatie Dordrecht is te Kasperpad 150, Dordrecht; je kúnt hier gratis parkeren en dan 10 min. lopen.
Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, ingang & parkeren links naast `t linker gebouw.
Locatie online-individueel: deze online Geweldloze Communicatie training is te volgen wanneer en waar je wilt, met afsluitende online groepssessie op maandagavond. Kies voor deze Geweldloze Communicatie training een maandag uit bij het reserveren en betalen onderin.

Trainingen zijn tussen 10:00-17:00 overdag bij de 2-dagen training op locatie, en bij de online training begint de afsluitende sessie om 19:30. Je bent uitgenodigd om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijg je een map met de syllabus, bij online-groeplessen sturen we de syllabus op, en bij online-individueel cursussen kan je zelf de PDF downloaden op de startpagina van de cursus. In het lesmateriaal zit het feedbackformulier. Bij trainingen op locatie kun je genieten van onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen.

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door meteen online te betalen. Als je particulier betaalt, kun je zélf kiezen uit twee tarieven afhankelijk van jouw inkomen: minimaal/modaal of bovenmodaal.
De introductie Geweldloze Communicatie training (gecertificeerde trainer) op weekenddagen kost particulier 208/249 euro, zakelijk ZZP-korting 312 euro, zakelijk werknemer 416 euro (incl.).
De online-individueel training (met afsluitende online-groepsessie maandag) is tijdelijk met 30% korting: particulier 145/174 euro, zakelijk ZZP-korting 218 euro, zakelijk werknemer 291 euro (incl.).
Je bent van harte welkom!