Strohplatz

🌓

Verbindende Communicatie Introductie


Ben je nieuwsgierig naar wat de verbindende communicatie (of: geweldloze communicatie) training jou kan bieden? Wil je je kunnen verwoorden en situaties bekijken met minder kans op misverstanden en conflict, en met meer kans op verbinding rust en helderheid? Dan ben je van harte welkom bij onze geweldloos communiceren training in Utrecht, Dordrecht, Breda / Tilburg, Eindhoven, of online (waar en wanneer jij wil). De klassikale en online versies van onze introductie verbindende communicatie training bevatten dezelfde stof en geven een zéér brede en volledige basis van geweldloze communicatie.

Wat is het doel van deze verbindende communicatie training?

Je leert een brede basis van geweldloos communiceren met als doel: Reserveer een cursusplek

Het was fijn om de ruimte te voelen om open te zijn en me thuis te voelen. Zeer tevreden omdat er zorg was en alle tijd voor vragen. Zeer verbonden en aanwezig. Ruimte geven en rust. Ik voelde me op mijn gemak, omdat ik niets moest en daardoor bij kon dragen en zelf kon leren.

anoniem

(lees meer feedback)

Wie is de Geweldloze Communicatie trainer?

Sinds Niels Gorisse geweldloos communiceren ontdekte, heeft hij de ambitie om met geweldloze communicatie bij te dragen aan anderen. Ondertussen is hij internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. In nagenoeg alle feedback van cursisten staat dat er tijdens de training veel openheid en veiligheid was om te leren en te delen wat er werkelijk speelt.


Na deze intensieve oefening waren mijn spieren ontspannen en, ik voelde me 30 kilo lichter! Wat een indrukwekkende sessie was dat!

(lees meer feedback)

Waar en wanneer?

Wij geven een introductie Geweldloze Communicatie training op deze dagen:

Eindhoven op 2 weekenddagen: 7+8 jan., 1+8 juli., 4+11 nov.
Breda / Tilburg op 2 zondagen: 11+18 dec.
Online-groepstraining op 3 maandagavonden: 12+19+26 dec., 6+13+20 febr., 3+10+17 april, 2+9+16 okt., 4+11+18 dec.
Online-individuele training: waar en wanneer jij wil met afsluitsessie maandagavond: 23 jan., 20 maart, 22 mei, 17 juli, 18 sept., 6 nov.
Utrecht op 2 zaterdagen: 7+21 okt.
Dordrecht op 2 zaterdagen: 9+23 sept. 2+9 dec. Locatie Breda / Tilburg is te Seterseweg 7, Oosterhout, ingang & parkeren links naast `t linker gebouw (volg svp de link voor precieze locatie; niet camping de Eekhoorn)
Locatie Utrecht: hier parkeren, dan lopen naar de Verdieping (klik op deze link!! - loop links langs het gebouw, dan achterin de trap omhoog).
Locatie Eindhoven is te Hoogstraat 301A, Eindhoven; ingang rechts van `t gebouw, gratis parkeren.
Locatie Dordrecht is te Kasperpad 150, Dordrecht; je kúnt hier gratis parkeren en dan 10 min. lopen.
Locatie online-groepstraining: deze verkorte Geweldloze Communciatie training op 3 maandagavonden is te volgen waar jij wilt, bevat géén videos en is wel 100% live. Je gaat geregeld uiteen in kleine groepjes van 2 a 3 personen.
Locatie online-individuele training: deze volledige online introductie Geweldloze Communicatie training is te volgen wanneer en waar je wilt, met afsluitende online groepssessie op maandagavond. Je krijgt metéén toegang tot onze uitgebreide leeromgeving.

Trainingen overdag zijn tussen 10:00-17:00 en de lunch tussen 13:00-14:00; avondtrainingen online starten om 19:30. Je bent uitgenodigd om in het halve uur vooraf alvast binnen te komen. In de pauze is een eigen lunch te nuttigen of een lunch-zaak in de buurt te bezoeken. Op locatie krijg je -naast onbeperkt koffie/thee en enkele versnaperingen- een map met de syllabus. Online ontvang je de Zoomlink vlák vantevoren. De syllabus ontvang je bij online-groepstrainingen vlák vantevoren digitaal of analoog; bij online-individuele trainingen kun je zelf de PDF downloaden in de leeromgeving.

Direct reserveren

Kies je startdag en reserveer door online te betalen. De twee particuliere tarieven zijn inkomens-afhankelijk; kies zakelijke tarieven voor een factuur.
Deze 2-daagse (gecertificeerde trainer) op weekenddagen kost particulier 188/225 euro, zakelijk ZZP-korting 282 euro, zakelijk werknemer 413 euro (incl).
De online-individuele training en online-groepstraining op maandagavonden zijn met 40% korting: particulier 112/135 euro, zakelijk ZZP-korting 169 euro, zakelijk werknemer 248 euro (incl.).
Je bent van harte welkom!